Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.
MUZİPLİK TAMAMLANDI!abi o linkde giriş yap veya kaydol gibi bişe yazıyo yazıyı da okudum ama o link farklı bir link ne yapacağımı söyler misiniz
belkide benim hatam ben premium nasıl alınır ne yapılır vesaire hiç bilmediğim için belki ben hatalıyımdır ama yardımcı olursanız sevinirim
bende calısmıyo
Çok guzel bir konu paylaşımı teşekkürler.
Ancak şöyle bir durum var zar zor bi şekilde birini buluyorsun egiriyorsun oynuyorsun ertesi gün aynı hesaba girmeye çalıtıgında hesabın şifresi değişmiş olarak gözüküyor. Buradan buldugumuz hesaplada ben sitesine girip değiştiremiyorum şifreyiş yok kopeğinin adı annesinin adı vs soruyor. Yardımcı olabilir misiniz bu konuda teşekkürkler. Elinize sağlık.
E-posta : [email protected]
bana verebılırsın oynamıcaksan
Hocam rica etsem minecraft premium hesap atabilirmisiniz ancak şifresi değiştirilebilir olursa sevinirim
[email protected]
Kardeşim az yalan at be listenin ortasına in ortasına orada bulursun.valla yaklaşık 200 tane denedim bi tane bulamadım bana da bi hesap atarsanız sevinirim
kardeşim alttan üstten ordadan denedim bulamıyorum ısrarla param olsa alcam şu çileyi çekmicemKardeşim az yalan at be listenin ortasına in ortasına orada bulursun.
Özelden mesaj gönderdim bakar mısınkardeşim alttan üstten ordadan denedim bulamıyorum ısrarla param olsa alcam şu çileyi çekmicem
banada bir tane atarmısın kardeşim [email protected]
Dostum giilmiyo lutfen yenilemisiniz Teşekkuler
Merhabalar,ben çoğunu denedim ama hiçbirine giremedim. bir tane [email protected] a atar mısınız? atan arkadaşımız için çok teşekkürler.
bir sürrü denedim hiçbiri olmadı
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.