kardeş bunları nereye yazcaz mojang amı yoksa ofical minecraft ın sitesinemi bi yanlış manlış diyo allahını seviyorsan yardım et
Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.
MUZİPLİK TAMAMLANDI!@AloneMyth hocam herhangi birinin güvenlik sorularını çözdüğümüzde hesabın bizim olmasında sakınca var mı?
Minecraft Launcheri indir,ordan giriş kısmına yazıcaksın.kardeş bunları nereye yazcaz mojang amı yoksa ofical minecraft ın sitesinemi bi yanlış manlış diyo allahını seviyorsan yardım et
@AloneMyth güvenlik sorularını nasıl geçicez?
Hesaplar çalışmıyor, yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler, çalıştı.@Minecraft Premium Hesaplar teşekkür ederim dostum Premium hesaplar yenilendi.
Başka hesap dene veya hypixel oynama.girdiğim hesap hypixel den banlanmış :/ ne yapcam
merhaba premiumlar vermeniz güzel olmuş ama bişey sorucam acaba
[email protected] adlı premium hesabın güvenlik sorularını [email protected] adresine atarmısınız?
Hesaplar başkası tarafından engellenince farklı bir hesaba geç dostum.tamam hypixel oynamam ama benim girdiğim pre hesap bi süre sonra girmiyor
Geçersiz e-posta adresi veya şifre diyor
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.