acaba varmı elinizde suan@Minecraft Premium Hesaplar adlı arkadaşımla birlikte bayilikten alıyoruz.
Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.
MUZİPLİK TAMAMLANDI!acaba varmı elinizde suan@Minecraft Premium Hesaplar adlı arkadaşımla birlikte bayilikten alıyoruz.
Acaba varmı elinizde
Listede hemen bir tane buldum dmden attım bak bakalım. yukardaki posta kutusu işaretine bak.hesapların çoğunu denedim hiçbiri olmadı yardım et admin
eyvallah admin sağolListede hemen bir tane buldum dmden attım bak bakalım. yukardaki posta kutusu işaretine bak.
Elinizde hesap varmı?
Birşey söyleyebilir miyim premiumların birçoğunu denedim fakat olmadı size zahmet [email protected] adresine bir tane çalışan premium gönderebilir misiniz lütfen?@Minecraft Premium Hesaplar adlı arkadaşımla birlikte bayilikten alıyoruz.
Birşey söyleyebilir miyim premiumların birçoğunu denedim fakat olmadı size zahmet [email protected] adresine bir tane çalışan premium gönderebilir misiniz lütfen?
DM'den attım reis.hacım ben bıtane bıle bulamadım banada yollar mısın [email protected] ve guzel paylaşım
ya çalışmıyo neden acaba eğer hesabınız kasım 2012 sonra oluşturulduysa felan filan diyo
bana yollarmısın giren bir tane [email protected]
abi baya bi denedim ama hiç biri olmadı yardım edebilirmisiniz lütfen [email protected]
bayabi denedim ama olmadı [email protected] giren bi tane yollayabilirmisin
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.