Burak Aydemir
Konu Sahibi
☣ Selam, Bildiğim ve Öğretebildiğim şekilde skript dersleri vericem. ☣
☾ Öncelikle rahatlığınız için Notepad++ uygulamasını
★ Temelden başlamak istiyorum önce nedir ne değildir ne işe yarar niye bu kadar uğraş ister vb gibi şeylerden bahsedeyim! ★
❆ Skript oyunun içinde bulunan eylemleri ❆
❆ istediğiniz bir şekilde yönlendirmenize yarayan bir plugindir. ❆
❖ Örnek ❖
• Mesela chattı korumak istiyorsunuz ama java bilmiyorsunuz ve alıntı olmasınıda istemiyorsunuz,
• Çok az ingilizce ve çok az interneti doğru kullanmayı bilerek istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.
❖ Addon nedir? ❖
• Addonlar skriptin sağlamadığı eylemleri başka insanlar tarafından skripte uygun şekilde tasarlamış
ek pluginlerdir.
❖ Neyse bende pek fazla bunların wikisini okumadım kafamda ne gerçekleştiriyorsa onları yazdım artık geçelim. ❖
on ile yapabileceğiniz çok fazla şey var onları öğrenmek size kalmış!
=
• Geçerli bir sayı girmediğimizde ise
= None yani sıfır olarak gözükür.
➬ Bu derslik bu kadar olsun bunlar daha temel dalları daha çok dal'a ayrılacak ileriki derslerde
➬ Bidahaki ders if ve arg
❖ İyi günler ❖
☾ Öncelikle rahatlığınız için Notepad++ uygulamasını
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
☽★ Temelden başlamak istiyorum önce nedir ne değildir ne işe yarar niye bu kadar uğraş ister vb gibi şeylerden bahsedeyim! ★
❆ Skript oyunun içinde bulunan eylemleri ❆
❆ istediğiniz bir şekilde yönlendirmenize yarayan bir plugindir. ❆
❖ Örnek ❖
• Mesela chattı korumak istiyorsunuz ama java bilmiyorsunuz ve alıntı olmasınıda istemiyorsunuz,
• Çok az ingilizce ve çok az interneti doğru kullanmayı bilerek istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.
❖ Addon nedir? ❖
• Addonlar skriptin sağlamadığı eylemleri başka insanlar tarafından skripte uygun şekilde tasarlamış
ek pluginlerdir.
❖ Neyse bende pek fazla bunların wikisini okumadım kafamda ne gerçekleştiriyorsa onları yazdım artık geçelim. ❖
on ile yapabileceğiniz çok fazla şey var onları öğrenmek size kalmış!
• Geçerli bir sayı girmediğimizde ise
➬ Bu derslik bu kadar olsun bunlar daha temel dalları daha çok dal'a ayrılacak ileriki derslerde
➬ Bidahaki ders if ve arg
❖ İyi günler ❖
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: