C
Celil
Guest
yaklaşık 45 dkddir deniyorum bulamadım nasıl bulabilirim
Listenin alt kısımlarından deneyebilirsin dostum.
Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.
MUZİPLİK TAMAMLANDI!yaklaşık 45 dkddir deniyorum bulamadım nasıl bulabilirim
Altlardan dene reis çalışan çıkar.Yaklaşık 50 tanesini falan denedim ama çalışan bir tanesini bulamadım :/
Reis güvenlik sorularının cevaplarını bilmiyoruz değil mi :/ Klavyenin ctrl c v tuşları eskidiAltlardan dene reis çalışan çıkar.
1 tane denk geldi bana da onda da güvenlik soruları falan varHiçbiri çalışmıyor 20 tane denedim ya.
1 tane denk geldi bana da onda da güvenlik soruları falan var
Giriş yapıyorum da sadece demo girebiliyorum onu nasıl ayarlıcamGüvenlik sorulu hesaplara launcher üzerinden giriş yap Hypixel, cubecraft vs. yerlere girebilirsin.
Giriş yapıyorum da sadece demo girebiliyorum onu nasıl ayarlıcam
Preler yenilendi. 16 Ekim 2019.Giremiyorum hiçbirine yaklaşık 30 tane denedim yardımcı olur musunuz
Premium Hesapların Yarısı Geçersizdir . LÜTFEN YENİLERMİSİNİZ
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.