ANKARANIN BAĞLARIDA BÜKLÜM BÜKLÜM YOLLARI
I iKaanStrafe Sanma ki yaşıyorum.. Konu Sahibi Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 207 12 Haziran 2019 #1 ANKARANIN BAĞLARIDA BÜKLÜM BÜKLÜM YOLLARI Son düzenleme: 7 Ağustos 2023
DwordGG Apim Benim Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 20 12 Haziran 2019 #2 İlk cümledeki yazı fontu kötü durmuş. Güzel konu olmuş, ellerine sağlık.
I iKaanStrafe Sanma ki yaşıyorum.. Konu Sahibi Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 207 12 Haziran 2019 #3 DwordGG' Alıntı: İlk cümledeki yazı fontu kötü durmuş. Güzel konu olmuş, ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler düzelticeğim.
DwordGG' Alıntı: İlk cümledeki yazı fontu kötü durmuş. Güzel konu olmuş, ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler düzelticeğim.
C Celil Guest 12 Haziran 2019 #4 Çok güzel bir konu olmuş Başarılarınızın devamını dilerim. İyi forumlar.
I iKaanStrafe Sanma ki yaşıyorum.. Konu Sahibi Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 207 12 Haziran 2019 #5 AloneMyth' Alıntı: Çok güzel bir konu olmuş Başarılarınızın devamını dilerim. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. İnşallah forum daha iyi yerlere gelirse devam edicem
AloneMyth' Alıntı: Çok güzel bir konu olmuş Başarılarınızın devamını dilerim. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. İnşallah forum daha iyi yerlere gelirse devam edicem
Konsol.Artz Minecraft Türk Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 197 14 Haziran 2019 #6 Gayet güzel bır anlatım lagg yaparmı sizce
I iKaanStrafe Sanma ki yaşıyorum.. Konu Sahibi Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 207 14 Haziran 2019 #7 KonsolCraftTR' Alıntı: Gayet güzel bır anlatım lagg yaparmı sizce Genişletmek için tıkla ... Tabikide biraz yapıyor ama bu sıkıntıyı çözebilirsen mükemmel bir sunucu yaparsın
KonsolCraftTR' Alıntı: Gayet güzel bır anlatım lagg yaparmı sizce Genişletmek için tıkla ... Tabikide biraz yapıyor ama bu sıkıntıyı çözebilirsen mükemmel bir sunucu yaparsın