MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Yayın Kurulu Üyemiz Çiğdem Aydın'a başsağlığı mesajları

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:37
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Muhalif.com.tr Yayın Kurulu Başkanı Ümran Göçen:

"Şahane bir kadın,

Şahane bir dost,

ŞAHANE gülüşlü kadın,

Yokluğunu hep hissedeceğim

Huzur içinde uyu…"

Yayın Kurulu Üyemiz Sn. Fatma Çiğdem Aydın’ın vefatının ardından sosyal medyadan da çok sayıda paylaşım yapıldı.

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü:

"Çiğdem, iyi bir öğretici ve iyi bir yoldaştı. Canımdan bir parça alıp gitti. Kadınların siyasette ve toplumsal cinsiyet eşitliği alanında emeği çok fazla olan bir isim. Bu alanda yıllarca mücadele eden, bu mücadelesini ranta çevirmeyen ve son ana kadar, hasta olmasına rağmen fikirlerini dile getirmeye devam eden biriydi. Kadın mücadelesi için büyük ve acı bir kayıp."

Kadın Hakları Savunucusu Avukat Canan Arın:

“Toplumsal cinsiyet eşitliğiyle ilgili hepimize çok şey öğretti. Siyaset okullarını ilk başlatan isimdi ve burada birçok kadına eğitim verdi. Nezaketi, iletişim biçimi, kadınlara olan saygısı ve her şeyden de önemlisi kadınlara olan inancıyla mükemmel bir insandı. Tüm hayatını sadece eşitliğe ve adalete adamış bir kadındı. Kadınlar ailesiydi. Çiğdem iyi ki hayatımızdan geçmiş. Onun bize öğrettiği öğretilerle biz başka kadınlara ulaşacağız artık. Son nefesine kadar bu mücadeleden bir an olsun bile vazgeçmedi.”

Kemal Kılıçdaroğlu:

"Kadın hakları savunucusu Çiğdem Aydın’ın vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Çiğdem Aydın'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Kadın hakları için verdiği mücadele asla unutulmayacak!"

Dilek Kaya İmamoğlu:

"Ülkemizin önemli değerlerinden, KA.DER, AÇEV gibi birçok kurumda değerli işlere imza atmış, psikolog, eğitimci, kadın hakları savunucusu Çiğdem Aydın’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Tüm sevdiklerine sabır diliyorum."

Gamze Akkuş İlgezdi:

"Kadın hareketinin önemli isimlerinden Çiğdem Aydın bizlere veda etti. Kararlı bir insan hakları savunucusunu, güven veren bir dostu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Başta sevgili eşi Sezai Aydın olmak üzere tüm ailesine, sevenlerine, kadın hareketine baş sağlığı diliyorum."

Av. Şerdil Dara Odabaşı:

"Psikolog, çevirmen, eğitimci, kadın hakları savunucusu ve önceki dönem Kadıköy Kent Konseyi başkanlığı yapmış olan Fatma Çiğdem Aydın'ın vefat ettiğini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum."

Necati Özkan:

"Çok değerli bir dostumu kaybetmenin acısını yaşıyorum. Çiğdem Aydın ile Kader kampanyalarında çalışmış ve kendisini çok sevmiştim. Mükemmel bir insan, mükemmel bir kadın, mükemmel bir dost, lider ve aydındı. Mekanı cennet olsun. Ailesinin tüm ve sevenlerinin başı sağolsun."