MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Teoman, Gülcan Arslan ile çıkan aşk iddialarına yanıt verdi

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:02
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Teoman, Gülcan Arslan ile çıkan aşk iddialarına yanıt verdi.

54 yaşındaki Teoman'ın, 36 yaşındaki oyuncu Gülcan Arslan'la aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Teoman, hakkında çıkan bu haberler sonrası flaş bir açıklamada bulundu.

Aşk iddiaları sonrası gazetecileri peşinden koşturan Teoman, Gülcan Arslan'la hakkında çıkan aşk iddialarına ilişkin soruları yanıtsız bırakmadı.

"Kızı tanımıyorum" diyen Teoman, iddiaların çıkış noktası hakkında bilgi verdi.

Teoman ve Gülcan Arslan’ın geçtiğimiz haftalarda özel bir davette yakınlaştıkları ve samimi oldukları iddia edilmişti.

Teoman, kişisel sosyal medya hesabından Gülcan Arslan’ın dans ettiği anları paylaşmıştı.

Aşk iddiası sonrası ilk açıklama ünlü şarkıcı Teoman'dan geldi. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Teoman, Gülcan Arslan ile çıkan aşk haberleriyle ilgili konuştu.

Şarkıcı, ünlü oyuncuyu tanımadığını söyleyerek şaşırttı. Snob Magazin’e konuşan Teoman, "Palavra canım ya. Kızı tanımıyorum bile. Arkadaşım çekmiş onu paylaştım."

Snobmagazin'in haberine göre; Teoman, bu sözlerle çıkan aşk haberlerini yalanlamış oldu.