MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Siyasilerden 10 Kasım mesajları

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:47
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Siyasilerden 10 kasım mesajları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan

"Atatürk'ü anmak elbette önemlidir, ama asıl olan Atatürk'ü verdiği mücadelenin izini sürerek gerisindeki sebepleri doğru tespit ederek anlamaktır."

"Milli iradenin üstünlüğü üzerine bina edilen yeni devletimizin, arayışlara, badirelere rağmen 2 bin yıllık devlet silsilemizin devamı olduğu unutulmamıştır."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

"Kurtuluş Savaşı'nın önderi, özgürlük ve bağımsızlığın simgesi, edebi başkomutan, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyorum. Büyük Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin değeri her geçen gün toplumumuzun tüm kesimlerince daha iyi anlaşılıyor, kan ve barut kokusunun hâkim kılınmaya çalışıldığı coğrafyamızda özgür ve onurlu yaşamak isteyen milyonlara ilham vermeye devam ediyor. Atatürk'ün harcını bağımsızlık bilinci ve milli egemenliğe kayıtsız bağlılıkla kardığı Türkiye Cumhuriyeti'nin temel ilkeleri ve kuruluş değerleri, mazlum milletler için kendilerini barışa, huzura, adalete ve demokrasiye ulaştıracak pusula olma görevini sürdürüyor. Bu bağlamda, Atatürk'ün kurucusu olduğu Cumhuriyet sayesindedir ki ülkenin gerçek sahipleri bir kişi, bir aile veya bir zümre değil, milletin kendisidir. Cumhuriyetimizin temeli olan demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkesi, milli egemenliğin güvencesi ve karşı karşıya bulunduğumuz adaletsizliklerin, haksızlıkların, ekonomik ve sosyal sorunların çaresidir. Bu nedenle özgür ve onurlu yaşamak isteyen her yurttaşımız, Cumhuriyetimizin temel ilke ve değerlerine kararlılıkla sahip çıkma ve Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma, ülkemizde mutlak adaleti sağlama mücadelesinin parçasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 80. Yıldönümünde Aziz Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum; tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

"Türk milletinin fikrine, kalbine ve ruhuna işlenen mavi gözlü bozkurtumuzu sevgi, saygı ve minnetle anıyorum..."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu

"İstiklal Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. O'nun mirası olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde demokrasi ile taçlandırmaya kararlıyız"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

"AZİZ ATATÜRK, TÜRK MİLLETİNİN TARİHİ VE MİLLİ ORTAK DEĞERİDİR

Vefatının 83'üncü yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyor, Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun diyorum..."

Mustafa Sarıgül

"Vatanımızın kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk’ü minnetle, şükranla, sevgiyle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimize ve büyük Atatürk’e yürekten bağlıyız."

BBP’li Uğur Bulut

"Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlayışımızın 83. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Tüm hayatını vatanı ve Türk Milleti için harcayan tarihin gördüğü en büyük önder ve Türk Milliyetçilerinden biridir.

10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar sahip olunan değerlerin kıymetinin bilindiği, eşsiz bir eser olan Cumhuriyetin değerlerini hayatımızda etkin kılmamız gerektiğini hatırlatan bir gündür.

Bugün hepimize düşen ortak görev yine yıllar önce Atatürk’ün de ifade ettiği gibi “Ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet’e sahip çıkmak, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmak” olmalıdır. Bu duygu düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

"Atatürk aramızdan ayrıldığı zaman 57 yaşındaydı. Bildiğimiz yıllarla bir tutulamayacak bir 57 yıl! Lider olarak hayatını adadığı ve milletimizle inşa ettiği eserler binlerce yıl yaşayacak. O’nu, hatırasına saygı ve rahmetle anıyoruz."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

"Her alanda bağımsız olmayı esas alan, milli menfaatlerden asla taviz vermeyen, baskıya ve esarete karşı boyun eğmeyen anlayışı ile hem Aziz Milletimizin hem de insanlığın geleceğine silinmez bir imza atmıştır. En büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın en zorlu coğrafyasında, terör, uyuşturucu, kaçak göç ve daha birçok güvenlik başlığıyla aynı anda ve başarıyla mücadele etmekte, insanlığa ışık olmakta, mazlum yürekleri korumakta, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde takip ettiği 2023, 2053 ve 2071 hedefleriyle sadece kendi milletine değil, tüm insanlığa umut olmaya devam etmektedir. 21'inci yüzyılın Türkiye’si; bir yandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emperyalizme karşı verdiği mücadelenin aynısını bugün de başarıyla verirken, diğer yandan da onun çizdiği yolda yerli ve milli insansız hava araçlarımızla, kendi üretimimiz olan helikopterlerimizle, heyecanını duyduğumuz yerli otomobilimizle, kendi evlatlarımızın her alanda ürettiği yüksek teknolojili sanayi ürünlerimizle ilerlemektedir. Hedeflerimizde ve çizdiği yolda ulaştığımız her durak, dünya tarihinin bu büyük komutanı devlet adamının manevi hatırasına gönderilmiş bir selam ve yerine getirilmiş bir vasiyettir. Bu vesileyle; ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde, Aziz Milletimizin göz bebeği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve şükranla yâd ediyor, aziz hatırasına saygılarımı sunuyorum."</p>

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar

"Değerli Silah ve Mesai Arkadaşlarım; İlkeleri ve düşünceleriyle Türk milletinin hafızasında ve yüreğinde yaşayan, Millî Mücadelenin başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 83'üncü yılında rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Asil milletimizin en zor şartlar altında dahi bağımsızlığından vazgeçmeyeceğine inanan, milletimize önderlik ederek 'Ya istiklâl ya ölüm!' ilkesi ile başlattığı millî mücadeleyi zafere taşıyan ve bu zaferi Cumhuriyet ile taçlandıran Atatürk; sadece Türk tarihinin değil, aynı zamanda dünya tarihinin de en önemli lider ve devlet adamlarından biridir"

TBMM Başkanı Mustafa Şentop

"Bütün dünya karmaşa içinde çalkalanırken bugün ülkemiz barış ve huzur içerisinde geleceğe doğru yürüyorsa, bu durum, onun liderliğinde Milli Mücadele kahramanlarının önümüze koyduğu hedef, vizyon ve bizlerin bu uğurda kararlı mücadelesiyle mümkün olmaktadır. Herkes şunu iyi bilmelidir ki milletimiz, tam bağımsız ve yeniden büyük Türkiye ideali yolunda ebediyete kadar azim ve kararlılıkla yürümeye devam edecektir"

Ekrem İmamoğlu

"Biliriz hatıralarını… Yaşatırız mirasını. İstanbul'u ne çok sevdiğini biliriz. Biliyoruz, seviyoruz, anıyoruz"

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya

Vali Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yılında rahmetle ve minnetle yad ediyorum." dedi.