MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Roberto Carlos, sahalara geri dönüyor

MinecraftTürk

Enderman katiliyim ühü ühühü...
Konu Sahibi
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve Sivasspor'un teknik direktörlüğünü yapmış Brezilya'nın efsane futbolcusu Roberto Carlos, futbola döndü.

İngiltere ve İrlanda'da amatör futbol kulüplerinin yer aldığı Sunday League takımlarından Bull In The Barne United, 48 yaşındaki Roberto Carlos'u kadrosuna kattığını duyurdu

Bull In The Barne’ın forveti ve aynı zamanda kulüp sekreteri olan Matthew Brown, BBC’ye verdiği röportajda, “Takımınıza profesyonel biriyle sözleşme imzalamak için 5 sterlin ödeyerek çekilişe katıldık. Arkadaşlarımızdan biri grup sohbetinde ‘haydi yapalım’ dedi ve sonunda bu ödülü kazandık” ifadelerini kullandı.

"O noktada ‘bu gerçek olamaz, sadece bir rüya’ diye düşünüyordu"

Carlos haberine inanamadığını belirten Matthew şunları dile getirdi:

“Cuma günü menajerimi Ed Speller, çekilişi kazandığımızı söyleyen bir mesaj attı ve hiçbirimiz ona inanmadık. Gece dışarı çıktım ve Cumartesi biraz baş ağrısıyla uyandım. İnsanlardan ‘Roberto Carlos haberleri doğru mu?’ yazılı mesajlar aldım. O noktada ‘bu gerçek olamaz, sadece bir rüya’ diye düşünüyordum”