MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Oyuncu Yunus Güner hayatını kaybetti

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:02
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Şimdiye kadar Paramparça, Dudaktan Kalbe, Evli ve Öfkeli, Vuslat gibi dizilerde rol alan Yunus Güner, Cihangir'deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda 49 yaşında hayatını kaybetti.

01 Nisan 1972 doğumlu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan ünlü oyuncu Yunus Güner, Sonradan Görmeler, 'Bütün Çocuklarım' ve 'Dudaktan Kalbe gibi bir çok dizide rol aldı.

Oynadığı dizilerle ekranlara ses getiren ünlü oyuncu Güner, Cihangir'deki evinde kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu.

Yunus Güner kimdir?

Türk halkı Yunus Güner'i aralarında "Sonradan Görmeler", "Bütün Çocuklarım" ve "Dudaktan Kalbe"nin de olduğu televizyon dizilerinden tanıyor.

1972 İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu 2015 yılında verdiği bir söyleşide kendini şöyle anlatmıştı:

"Aslında ben bugüne kadar çok işte yer aldım ama ön plana çıkmak için çok uğraşmadım. Konservatuvarı bitirdikten sonra birkaç dizide rol aldım, sonra da dört sezon Tiyatro İstanbul'da çalıştım. Ardından tekrar dizilere döndüm. Bugüne dek hep sadece sevdiğim, bir parçası olmak istediğim işlerde yer aldım."