MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Mustafa Destici'den "kuzu kestiriyorum" açıklaması

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:43
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici HaberTürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un konuğu oldu.

Ersoy, BBP Lideri Mustafa Destici'nin tartışma yaratan "et almıyorum, kuzu kestiriyorum" sözlerine ilişkin gelen tepkileri sordu.

Mustafa Destici, kalabalık bir aileden geldiğini ve Anadolu kültüründe kalabalık ailelerin et almak yerine hayvan kestirdiğini söyledi. Destici gelen eleştirilerin iyi niyetli olmadığını fakat konuşurken söylemek istediği şeyi açarak anlatması gerektiği noktasında kendisine eleştiri getirdi.

Mustafa Destici, bu açıklama ile insanların önemli bir kısmının "Anadolu'nun bu geleneğini öğrenmiş" olduğunu söyledi.

Destici, ayrıca Anadolu kültürünü bilmeyen "bohem, seküler ve varlıklı" kesimlerin siyaset yapmak için açıklamasını gündemde tuttuğunu öne sürdü.