BalonTR
Konu Sahibi
Öncelikle herkese merhaba,
Sizlere NametagEdit plugini tanıtmak istiyorum. Öncelikle kısaca bu NametagEdit plugini nedir kısaca söyleyeyim bu plugin oyuncunun üstünde kendi yazmış olduğunuz prefixi oyuncunun hem üstünde gösterir hemde tab menüsünde gösterir. Hemen hızlıca kodlara ve yapılış aşamasını sizlere gösteriyim. Şimdiden iyi okumalar
Bu Pluginin Kodları Nedir? Ne İşe Yararlar?
Öncelikle, arkadaşlar sizlerin kesinlikle aslında kodlarla pek işiniz olmayacak genel olarak plugin dosyasının içindeki groups.yml ile işiniz olucak he ama tabi siz derseniz "Ben oyun içi ayarlamak istiyorum." işte bu yüzden sizlere kodları vereceğim . İyi okumalar başlıyoruz...
- /nte => Pluginin ana komutudur.
- /nte reload => Plugin dosyalarında herhangi bir değişiklik yaptıysanız sunucunuza restart atmadan plugini yeniliye bilirsiniz.
- /nte group list => Hangi groupları açtığınızı ve hangi group nasıl prefix veya nasul suffixlediğinizi ve nasıl permissions (yetki kodu) verdiğinizi görürsünüz
- /nte group add [grup] => Nte (NametagEdit) dosyasına bir group eklersiniz.
- /nte group remove [group] => Nte (NametagEdit] dosyasından bir group silersiniz.
- /nte group clear [grup] [prefix/suffix] => Bir grubun prefix'ini yada suffix'ini silersiniz. (prefix grubun arkasındaki yazıdır yani mesela [K] BalonTR. Suffix grubun önündeki yani BalonTR [K] gibi)
- /nte group [grup] [prefix] => Bir grubun prefix'ini ayarlarsınız. örn:/nte group prefix Kurucu &4&o[&6&oKurucu&4&o]&b&o
- /nte group [group] [suffix] => Bir Grubun Suffix'ini ayarlarsınız. örn:/nte group suffix Kurucu &4&o[&6&oKurucu&4&o]
- /nte group [group] permission [Hangi perm] => Bir grubun o yazıyı yani üstünde gözükmesi için gereken yetkiyi yazarsınız. örnek: /nte group Kurucu permission nte.kurucu
Evet işinize yarayacak kodlar bunlar gerisi sizin hayal gücünüze kalmış nasıl ayarlamak istiyorsanız. bazılarınız diyecektir bunlar sohbette gözükür mü? Hayır gözükmez içiniz rahat olsun..
Şimdi geldik size tavsiye edeceğim kısma çünkü burası daha kısa sürer ve bence daha iyi anlaşılır bölüm. Hemen size görselli bir şekilde anlatım sunalım;
Öncelikle şu dizeyi takip edelim dize dediğim şu şekilde klasöre girelim "plugins > NametagEdit > groups.yml" klasörüne girelim göreceksiniz zaten tüm hepsi orada var
Dosyamıza Girdikten sonra önümüze böyle bir yer çıkacak; Not: Bende ki hazır bir config bunu size sonunda atacağım.
Kurcu yazısından itibaren anlatıyorum...
- Kurucu yazdığımız yer hangi isim olacak onu belirtiyoruz yani group ismidir.
- permission dediğimiz kısım bu oyuncuda bu yetki var ise bu etiket onda gözüksün demek
- prefix yukarıda kodlarda söylediğim gibi ismin arkasında gözüken kısım yani kurucuda dediğim gibi &4&lYönetici &c demişim yani oyuncunun üstünde ve tabda şöyle bir olay yaşanacak "Yönetici oyuncu isim" bir olay olacak.
- suffix denilen yer isimden sonraki gözüken yer olacak &f demişim ama geçersiz o merak etmeyin..
Evet Birde size bir kaç görsel yüklemem gerekirse yükleyelim bakalım
Tab Menüsünden Görüntüler;
Hazır groups.yml; Bana Ait Değildir!
Tab Menüsünden Görüntüler;
Hazır groups.yml; Bana Ait Değildir!
Kod:
Groups:
Kurucu:
Permission: nte.yonetici
Prefix: '&4&lYonetici &c'
Suffix: '&f'
SortPriority: 8
admin:
Permission: nte.admin
Prefix: '&cAdmin &7'
SortPriority: 9
admina:
Permission: nte.mod
Prefix: '&dMod &7'
SortPriority: 10
Rehber:
Permission: nte.rehber
Prefix: '&9&lREHBER &7'
SortPriority: 15
VIP:
Permission: nte.vip
Prefix: '&6&lVIP &e'
SortPriority: 14
VIP+:
Permission: nte.vip+
Prefix: '&6&lVIP&c+ &e'
SortPriority: 13
MVIP+:
Permission: nte.mvip+
Prefix: '&a&lFVIP&c+ &e'
Suffix: ''
SortPriority: 11
FVIP:
Permission: nte.fvip
Prefix: '&a&lFVIP &e'
SortPriority: 12
YouTuber:
Permission: nte.youtuber
Prefix: '&4&lY&f&lT &7'
SortPriority: 13
SkyBasic:
Permission: nte.skybasic
Prefix: '&e&lSkyBasic &7'
SortPriority: 24
SkyLord:
Permission: nte.skylord
Prefix: '&6&lSkyLord &7'
SortPriority: 23
SkyHard:
Permission: nte.skyhard
Prefix: '&3&lSkyHard &7'
SortPriority: 22
SkyDeep:
Permission: nte.skydeep
Prefix: '&d&lSkyDeep &7'
SortPriority: 21
SkyLight:
Permission: nte.skylight
Prefix: '&a&lSkyLight &7'
SortPriority: 20
SkyFyaxis:
Permission: nte.skyfyaxis
Prefix: '&c&lSkyFyaxis &7'
SortPriority: 20
Oyuncu:
Permission: nte.uye
Prefix: '&7'
SortPriority: -1
Plugini indirmek için :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Daha fazla resim yükleyemediğim için yada resim boyutu fazla geldiği için oyuncu üstünde gösteremedim özür dilerim...
Aklınızda takılan bir konu olursa yorumda belirtin seve seve yardımcı olurum.. İyi Forumlar.