MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Meral Akşener: Bu beceriksiz iktidar tıpış tıpış gidecek

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:42
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener'in konuşmasından başlıklar şöyle:

"3 Ocak 2021 tarihi itibariyle partimizin üyesi sayısı 512 bin 543 kişi oldu. Yani İyi Parti yarım milyon kişilik kocaman bir aile.

Sayın Erdoğan ve ucube sisteminin elinde milletçe, zorluklarla mücadele ederek geçirdiğimiz bir yılı daha geride bıraktık. Her yeni yıl yeni bir umuttur. İnanıyorum ki yeni yılla birlikte Türkiye makus tarihini yenecek, yeni bir siyasi iklim ve kadrolarla hak ettiği huzura erecek.

Yeni yıla zam kâbusuyla girdik. AK Parti iktidarı 20 Aralık akşamı faiz indiriyorum deyip aslında faiz yatırımcıyı çarpmıştı. 31 Aralık gecesi de iğneden ipliğe kadar yaptığı zamlarla asgari ücretlinin aldığı yüzde 50 zammı çarptı.

Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının dolandırıcıları bile kıskandıran yönetim anlayışı sağ olsun, yeni yılın daha ilk saatlerinde rekor seviye zamlarla girdik.

Damat kadar başınıza taş düşsün derken damadının manevi halefi Nureddin Nebati gibi bir liyakat abidesini ekonominin üzerine meteor gibi düşürdün.

Sayın Erdoğan, vatandaş çarpıldıkça senin de gözlerin ışıl ışıl oluyor mu? Bu millet sana döviz kurlarını artır, faizleri yükselt diye oy vermedi. Sen sözünü tutmadın. Artık yeter, lafı uzatmaya, boş gündemlerle tribünlere oynamaya gerek yok. Millet iradesinden kaçış yok, o sandık elbet bir gün gelecek. Sen milletimize tutmadığın o sözlerin hesabını vereceksin. Türkiye’nin çözülemeyecek derdi yok. Biz buradayız, biz çözeriz. Bu beceriksiz iktidar tıpış tıpış gidecek.

12 ayda 59 illimizde 174 ilçemize gittik. Bir yılda 115 bin kilometre yol yaptık. Buradan iktidara sesleniyorum, besicilerin sesine kulak verin, yarın öbür gün besleyecek hayvan kalmayınca ne yapacaksınız? Onu da mı ithal edeceksiniz?"