Son düzenleme:
Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.
MUZİPLİK TAMAMLANDI!Mapi nerede gördüğünüzü merak ettim, yorumunuz için teşekkürler.Map Alıntıya Benziyor Onun Dışında Hoş Başarılar.
Takas yerini görmüştüm ancak nerede gördüğümü hatırlamıyorum.Mapi nerede gördüğünüzü merak ettim, yorumunuz için teşekkürler.
Tekrardan merhaba, Takas Yeri spawnın içinde yer almaktadır ve Skyblock 3.0 Sürümümüzde tasarımı değiştirilmiştir.Takas yerini görmüştüm ancak nerede gördüğümü hatırlamıyorum.
Yorumunuz için teşekkürler.Başarılarınızın devamını dilerim.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Yorumlarınız için teşekkürler.Güzel bir sunucuya benziyor, en kısa sürede uğrayacağım.
Her konu tasarımdan oluşacak diye bir kural göremedim, kendi emeğimizlede bu kadar oluyorKonu güzel fakat tasarım eklenebilir .Başarılar dilerim !
Katılıyorumbenim için tasarım önemsiz önemli olan oyunun orijinalliği şimdi giricem eğer güzelse tüm çalışanlarınıza teşekkür ederim
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.