MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Kıskançlık krizi: Arkadaşını öldürüp cinsel organını kesti

MinecraftTürk

Enderman katiliyim ühü ühühü...
Konu Sahibi
Antalya'da E.A (48), birlikte yaşadığı Alman sevgilisi N.A.G'ye (40) ilgi duyduğunu öne sürdüğü arkadaşı K.A'yı (39), çıkan tartışmada öldürüp cinsel organını kesti.

Antalya'daki olay, dün gece Manavgat ilçesi Side Mahallesi Kiremithane Sokak'taki bir apart otelde meydana geldi.

N.A.G. ile birlikte apart otelde yaşayan E.K, dün akşam arkadaşı K.D'yi yemeğe çağırdı. E.K, Alman sevgilisi ve K.A. ile birlikte alkol aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde E.K. ile sevgilisi N.A.G'ye ilgi gösterdiğini öne sürdüğü K.D. ile arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. E.K, arkadaşını göğüs bölgesinden bıçaklayıp öldürdükten sonra cinsel organını kesti.

Apart otelden çıkan E.K, yakında bulunan bir parka gidip mezar yeri kazmaya başladı. Bir erkeğin parkta kazı yaptığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, sahile kaçan E.K, ile olay anında apart otelde bulunan sevgilisi N.A.Gy'i gözaltına aldı.

K.A'nın cansız bedeni ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi.

"Evde et kesmiştim, içim daraldı, hava almaya çıktım"

E.K. ve kadın arkadaşı, adliyeye sevk edildi.

E.K, yakalandığında jandarma ekiplerine, "Evde et kesmiştim, içim daraldı, hava almaya çıktım" dediği öğrenildi.

Şüphelilerin, olayın yaşandığı daireyi 2 sene önce kiraladıkları ve ev sahibine de evli olduklarını söyledikleri belirtildi. İkilinin, komşularına ise ofis olarak kullandıkları evde internet üzerinden Almanya'daki firmaya bağlı olarak doğal gaz satış işlemi yaptıklarını anlattıkları öğrenildi.