CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli Muhacir Evi Açılış Töreni’ne katıldı. Törenden sonra basın mensupları CHP Liderine Trabzon'da yaşanan olayı sordu.
Kemal Kılıçdaroğlu şu açıklamayı yaptı:
Ne olmuştu?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış törenine katıldı. Tören sahnesine çıkan bir çocuk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden mikrofonu alarak CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na "hain" dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu şu açıklamayı yaptı:
"Görüntüyü izlediğimde paniğe kapıldım. Böyle bir şey hiç yaşamamıştık. Benim bütün çabam evlatlarımıza güzel bir Türkiye bırakmak. Kinden uzak öfkeden uzak. Herkesi sevgiyle kucaklayan doğa ile barışıl. Gençlerin bu ülkenin geleceği ve umudu olduğu bir Türkiye'yi ayağa kaldırmak. Tablo beni çok üzdü. Arkadaşlarım paylaşmışlardı. Paylaşımları süratle silin o çocuğun o güzel evladımızın hiçbir kabahati yok. Kabahat onun tepesinde duran kişide"
Ne olmuştu?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış törenine katıldı. Tören sahnesine çıkan bir çocuk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden mikrofonu alarak CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na "hain" dedi.