MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a dava resti

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:42
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis grup toplantısı konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı davaları "geri çektiğini" söylemişti.

Mahkemeye sunulan davadan feragat dilekçesinde, Erdoğan’ın 29 Temmuz 2016 tarihli konuşmasındaki, “Şu ana kadar şahsıma her türlü saygısızlığı, hakareti yapanları bir kereye mahsus olarak affediyorum ve davalarımı geri çekiyorum” açıklamasına atıfta bulunulmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisine açtığı davalardan feragat ettiğine dair açıklaması hakkında Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisine açtığı dava sayılarını ve durumlarını paylaştı. Kılıçdaroğlu, açılan davaların AİHM'de lehine sonuçlandığının altını çizerek Erdoğan'ın "dünyaya rezil olmamak" için davaları geri çektiğini ileri sürdü.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a çağrıda bulunarak, "Sen kimsin de kimi affediyorsun! O davaları geri çekme, sonuna kadar götür" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun gerçekleri öğrenmenizin zamanı diyerek attığı tweetler şöyle:

Şahıs çıkmış, “Kılıçdaroğlu'nu affediyorum” söylemiyle, açtığı 17 davayı güya “Geri çekiyorum” mesajı vermiş. Şimdi bu algıcıbaşının algılarını bir kenara itip, gerçekleri öğrenmeniz zamanı.

2011’den bu güne kadar, Şahıs tarafından bana açılan dava sayısı 44’tür. Bu davalardan 21 tanesi nihai olarak sonuçlanmıştır. Diğer davaları devam etmektedir. Nihai sonuçlanan 21 davanın, 18 tanesi benim lehime, 3 dava da aleyhime sonuçlanmıştır.

Aleyhime sonuçlanan 3 davadan 2 tanesi AİHM’ye gitmiştir ve lehime sonuçlanmıştır. Şahıs Türk hukukunu tarumar ettiği için, dünyaya daha çok rezil olmamak adına, kalan davaları geriye çekmektedir.

Kendisine çağrımdır, sen kimsin de kimi affediyorsun! O davaları geri çekme, sonuna kadar götür. Her şeyiniz yalan, her şeyiniz algı…