MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Kemal Kılıçdaroğlu, Z kuşağına seslendi

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Muratpaşa'da “Z Kuşağı Atatürk’ü Anıyor” programında gençlerle buluştu. Kılıçdaroğlu, Türk gençliğinin dünya siyaset tarihinde önemli bir rolü olduğunu ve ilk kez otoriter bir yönetimi seçimle gönderebileceklerini söyledi.

"(Gençlere) Türkiye açısından ve dünya siyaset tarihi açısından sizin önemli bir rolünüz var. İlk kez dünya tarihinde seçimle bir otoriter yönetimi göndereceğiz. Türkiye'deki gençler sandığa giderek, otoriter yönetim istemiyoruz, demokratik bir yönetim istiyoruz, düşüncelerimiz özgürce açıklamak istiyoruz, yapılan hataları rahat dillendirmek istiyoruz, yöneticileri özgürce eleştirebileceğim ortamı yaratmak istiyorum ve sandığa gideceğim, kendi ülkemde demokrasi istiyorum diyeceksiniz. 6 milyon 300 bin genç, Tükiye'nin kaderini değiştirecek. Sizin önümüzdeki seçimlerde dünya siyaset tarihine böyle bir armağanı verme olanağınız var."