MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

İYİ Partili Lütfü Türkkan, özür diledi

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:40
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından video yayımlayarak özür diledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün (5 Kasım) Bingöl'de partisinin yöneticileri ve milletvekilleriyle esnaf ziyaretinde bulundu. Şehit yakını olduğunu iddia eden bir vatandaş, Akşener'e bağırarak tepki gösterdi. Vatandaş ile Lütfü Türkkan arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Anadolu Ajansı'nın yayımladığı videoda Türkkan'ın küfür ettiği öne sürülmüştü.

Lütfü Türkkan, söz konusu iddiaları doğruladı ve "Hiç yapmamam gereken bir şeyi yapmışım. Hakaret etmişim, kötü sözler söylemişim." dedi.

"Atmosferin" getirdiği gerginlik sebebiyle hata yaptığını söyleyen Türkkan, başta Meral Akşener olmak üzere bütün kadınlardan özür dilediğini açıkladı.

Türkkan yayımladığı videoda şunları söyledi:

"Yaşanan talihsiz hadise ile ilgili bu videoyu çekmeye karar verdim. Bingöl'de daha önce Sayın Meral Akşener'e sosyal medya yoluyla hakaret ve küfür eden bir vatandaş karşımıza çıkarak, şimdi burada ifade etmek istemediğim bir takım laflar söylemeye devam etti. Ben de onu o kalabalıktan uzaklaştırmak isterken ciddi küfürlerine maruz kaldım.
Onların o kısmı o videoda yoktu. Hatta söyledim küfür etme diye de birkaç defa ikaz ettim. Netice itibariyle gelinen o sinir gerginliği o sıkıntılı durum sonucu, Hiç yapmamam gereken bir şeyi yapmışım. Hakaret etmişim, kötü sözler söylemişim. Bunlar hiç doğru olmayan bana da hiç yakışmayan ifadeler bunun da farkındayım. Ben o yüzden burada başta bütün milletimizden, bir kadın olması hasebiyle sayın genel başkanımız başta olmak üzere bütün kadınlardan partilerimizden arkadaşlarımdan özür diliyorum. Doğru bir iş değildi bu. O sinir gerginliği o atmosferin getirdiği belki de fazla bir heyecan doğru olmayan bana da hiç yakışmayan şimdiye kadar doğru bulmadığım herkesi yadırgadığım bu konu da böyle bir hata yapmaya sevk etti. tekrar bütün milletimizden özür diliyorum bunun da kabulünü rica ediyorum."

Türkkan: Bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak...

Lütfü Türkkan, söz konusu olaydan sonra Twitter hesabından açıklama yapmış ve "herhangi bir kötü ifade" kullanmadığını açıklamıştı.

Türkkan'ın paylaşımı şöyleydi:

"Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız."

Screenshot%202021-11-05%20at%2020-37-15%20L%C3%BCtf%C3%BC%20T%C3%BCrkkan%20Twitter'da.png