C
Celil
Guest
Konu Sahibi
Sezen Aksu, 2017 yılında çıkardığı "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri nedeniyle hedef gösterildi ve evinin önünde eylem yapıldı. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı kıldığı camide "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz" dedi.
Duayen tiyatro sanatçısı Genco Erkal, Sezen Aksu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine cevap olarak yazdığı Avcı şiiri için, "Sezen Aksu Avcı şiiriyle sarayı ezmiş geçmiş. Sanatın gücü her zaman iktidarların en büyük korkusu olmuştur." dedi.
Genco Erkal, ayrıca TELE1'de bir atasözü söylediği için Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla tutuklanan Sedef Kabaş için de, "Bir atasözü bile onları deli etmeye yeter" dedi. Erkal'ın Twitter paylaşımı şöyle:
Sezen Aksu'nun yazdığı Avcı şiiri ise şöyle:
Duayen tiyatro sanatçısı Genco Erkal, Sezen Aksu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine cevap olarak yazdığı Avcı şiiri için, "Sezen Aksu Avcı şiiriyle sarayı ezmiş geçmiş. Sanatın gücü her zaman iktidarların en büyük korkusu olmuştur." dedi.
Genco Erkal, ayrıca TELE1'de bir atasözü söylediği için Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla tutuklanan Sedef Kabaş için de, "Bir atasözü bile onları deli etmeye yeter" dedi. Erkal'ın Twitter paylaşımı şöyle:
Sezen Aksu Avcı şiiriyle sarayı ezmiş geçmiş. Sanatın gücü her zaman iktidarların en büyük korkusu olmuştur. Bir atasözü bile onları deli etmeye yeter. Göreceğiz kim yolcu kim hancı.
Sezen Aksu'nun yazdığı Avcı şiiri ise şöyle:
AVCI
Sen beni üzemezsin
Zaten çok üzgünüm
Nereye baksam acı
Nereye baksam acı
Ben avım sen avcı
Vur bakalım….
Sen beni sezemezsin
Dilimi ezemezsin
Nereye baksam acı
Nereye baksam acı