Minecraft Dünyasında Olmazsa Olmazlardan Biriside Minecraft Forge'dur. Ama Çoğu Sistemde Mod Yükleyince Kasmalar Ve Donmalar Yaşanmakta, Bugün Sizler İçin Bu Problemi Nasıl Çözeceğinizi Göstereceğim.
Evet Şimdi Size Forge + Optifine Nasıl Yapacağınızı Göstereceğim. İlk Başta Minecraft Sürümümüze Uygun Bir Optifine Jar Dosyası İndiriyoruz.
Optifine İndirmek İçin
Reklamı Atlayıp İndirdikten Sonra, İndirilen JAR Dosyasını Açıyoruz, Karşımıza Böyle Bir Şey Çıkacak
Sağdaki Üç Nokta (...) Butonuna Tıklayıp Masaüstünü Seçelim,
Oklara Fazla Takılmayın Klasör Gizlemek İçin Koydum
OPEN Dedikten Sonra EXTRACT Butonuna Tıklayıp SAVE Diyoruz.
Şimdi Masaüstünde Oluşan JAR Dosyasını, Windows Arama Çubuğuna %appdata% Yazarak .minecraft Klasörünün İçindeki Mods Klasörüne Atıp Minecraft Forge'u Açıyoruz. Optifine Yüklenmiş Olacak Kasmadan Modlu Minecraftın Tadı.
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir, Eğer Bir Soru/Sorun Olursa Yorum Atmaktan Çekinmeyin, Size Yardım Etmek İçin Buradayız, Her Zaman
Evet Şimdi Size Forge + Optifine Nasıl Yapacağınızı Göstereceğim. İlk Başta Minecraft Sürümümüze Uygun Bir Optifine Jar Dosyası İndiriyoruz.
Optifine İndirmek İçin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Reklamı Atlayıp İndirdikten Sonra, İndirilen JAR Dosyasını Açıyoruz, Karşımıza Böyle Bir Şey Çıkacak
Sağdaki Üç Nokta (...) Butonuna Tıklayıp Masaüstünü Seçelim,
Oklara Fazla Takılmayın Klasör Gizlemek İçin Koydum
OPEN Dedikten Sonra EXTRACT Butonuna Tıklayıp SAVE Diyoruz.
Şimdi Masaüstünde Oluşan JAR Dosyasını, Windows Arama Çubuğuna %appdata% Yazarak .minecraft Klasörünün İçindeki Mods Klasörüne Atıp Minecraft Forge'u Açıyoruz. Optifine Yüklenmiş Olacak Kasmadan Modlu Minecraftın Tadı.
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir, Eğer Bir Soru/Sorun Olursa Yorum Atmaktan Çekinmeyin, Size Yardım Etmek İçin Buradayız, Her Zaman