MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Ertuğrul Özkök: Hürriyet'ten kovulmadım, ayrıldım

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:49
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Gazeteci Ertuğrul Özkök, Candaş Tolga Işık'ın Haber Global ekranlarında sunduğu "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu.

olarak sizlere Ertuğrul Özkök'ün Hürriyet ile ayrılığını ilk duyuran olmuştuk. Özkök, ayrılığı ile alakalı Candaş Tolga Işık'a konuştu.

Kovulmadım, ayrıldım

Hürriyet ile ayrılığı üzerine konuşan Özkök, kovulmadığını yollarının ayrıldığını ifade etti.

Candaş Tolga Işık, Özkök'e "Kovuldunuz mu?" sorusu üzerine açıklama yapan Özkök, şu ifadeleri kullandı:

"Kovulma lafı ne kadar kötü bir şey. Ben Hürriyet'ten ayrıldım. Ayrılmak karşılıklı bir eylemdir. Şimdi ama kovuldu denilecek bir ilişkim olmadı. Demirören ailesiyle hep iyi geçti ilişkimiz."

Emin Çölaşan'ın işine son veren insanım ben

Ertuğrul Özkök, uzun yıllar gazete yönettiğini ve böyle ayrılıkların olabileceğini dile getirdi. Gazeteci Emin Çölaşan'ın işine son veren kişi olduğunu ve işine son verildiğinde isyan edecek bir insan olmadığını dile getirdi.

Özkök, patronların bir insanla çalışıp çalışmama hakları olduğunu ve Hürriyet ile dostane bir şekilde ayrıldığını dile getirdi.

Candaş Tolha Işık, söz konusu "yolların ayrılmasında" bir gerekçe olup olmadığı sordu. Özkök, "Benim bildiğim yok. Vardır elbette gerekçesi" dedi

Ardından Işık, Diyarbakır'da katıldığı halay yüzünden mi işine son verildiği sorusunu sordu.

Özkök'ün yanıtı ise, "Komik, yok canım olur mu..." oldu.

Ne olmuştu?

Sanatçı Ahmet Güneştekin'in Diyarbakır'daki “Hafıza Odası” isimli sergisinde, gazeteciler Ertuğrul Özkök ve İsmail Saymaz halay çekmişti. Kardeş Türküler'in sahne aldığı geceden görüntüleri Gazeteci İsmail Küçükkaya, sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Söz konusu halay, birçok kişi tarafından eleştirilmişti.