MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Ece Erken: Eşimin öldürülmesi planlı, 65 bin TL için olamaz

MinecraftTürk

Enderman katiliyim ühü ühühü...
Konu Sahibi
Sunuce Ece Erken, Bakırköy'de bir balıkçıda yemek yediği sırada silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski BJK yöneticisi ve Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile iligli Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık’a konuştu.

Eşinin planlı cinayete kurban gittiğini 65 bin lira için öldürülmediğini öne süren Erken, “Keşke yaralasalardı, niye canına kıydılar?” diye isyan etti.

Keşke ben ölseydim

Konuşurken gözyaşlarına hâkim olamayan Erken, şunları söyledi:

“O benim canım, hayat arkadaşımdı. İnanamıyorum, boş yere gitti. Evden nasıl çıktığımı bilmiyorum, taksiye bindim. Dediler ki ‘ayağından vuruldu korkma, bir şeyi yok’. Dedim ki, ‘en kötü sakat kalır, ben ona bakarım’. Beni yaşarken öldürdüler. Çocuklarına aşıktı. Acısı o kadar tazeydi ki, konuşurken o anları tekrar tekrar yaşadı: Biz birlikte yaşlanacağız diyorduk. Son nefesimi yanında vereceğim. Keşke ben ölseydim. Hala inanamıyorum…
Beni her toplantıya götürürdü

Beni her toplantıya götürürdü. O gün getirmedi. Oturur beklerdim onu. Kocamı 12.15’te aradım, ‘niye aramadın bu saate kadar’ dedim. ‘Aşkım gazeteciler var, başkan (Fikret Orman) gitti çok oldu’ dedi. İçime doğdu 12.30’da tekrar görüntülü aradım ‘neredesin niye çıkmadın’ diyecektim. Telefonu açmadı. Haberi duyduğumda hastaneye gittim. Ben girdiğimde bir kolumdan birisi bir kolumdan birisi tutuyordu, ‘kaybettik’ diyordu.”
Şafak o parayı cebinden verirdi

Daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür eden Erken, 65 bin lira iddialarına inanmadığını söyledi ve şöyle konuştu:

“65 bin lirayı Şafak cebinden verirdi. Öyle olmazdı. Davaya bakacak hakime sesleniyorum. Ayağına sıkmış zaten, yürüyemiyor, daha niye sıkıyor? Sen niye her yerine sıkıyorsun? Duran adamın ayağına sıkılırsa cinayete teşebbüs. Bu adam 10 yılda çıkarsa hakkımı helal etmiyorum. O kadar korkuyorum ki erken çıkacaklar diye. Bu iş planlı. Bu işin arkasında kimler var?”