C
Celil
Guest
Konu Sahibi
Pop müzik şarkıcısı Ebru Polat, moderatörlüğünü "Sisi" lakaplı Seyhan Soylu'nun yaptığı, Flash TV'de yayımlanan "Al Sana Haber" programında, "Sayın Başkanımız sağ olsun beni MHP'den vekil aday adayı yapmak istemişti" ifadelerini kullanmıştı.
Birçok haber sitesi Ebru Polat'ın bu sözlerindeki başkanın MHP Lideri Devlet Bahçeli olduğunu kabul ederek haber yapmıştı. Polat, söz konusu haberler için sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.
Ebru Polat, sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, "Yalan haber yapmayın lütfen. Benim ağzımdan Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli çıkmadı" ifadelerini kullandı.
Ebru Polat, Instagram'dan şu açıklamayı yaptı:
Polat, bir diğer paylaşımında da şu ifadelere yer verdi:
Ebru Polat, Twitter üzerinden de şu açıklamayı yaptı:
Birçok haber sitesi Ebru Polat'ın bu sözlerindeki başkanın MHP Lideri Devlet Bahçeli olduğunu kabul ederek haber yapmıştı. Polat, söz konusu haberler için sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.
Ebru Polat, sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, "Yalan haber yapmayın lütfen. Benim ağzımdan Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli çıkmadı" ifadelerini kullandı.
Ebru Polat, Instagram'dan şu açıklamayı yaptı:
"Ülkücüyüm""Yalan haber yapmayın lütfen. Benim ağzımdan Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli çıkmadı. Ben sayın başkanımız dedim ve kastettiğim MHP İl Başkanıydı. Ve kendim okul dönemimde MHP kadınlar kolu başknaıydım. Daha sonra avukat olunca bana teklif geldi. Daha şarkıcılık durumum yoktu"
Polat, bir diğer paylaşımında da şu ifadelere yer verdi:
"Bu arada; ben de bu vatanın bir evladıyım ve kendimi bildim bileli ülkücü ve milliyetçiyim."
Ebru Polat, Twitter üzerinden de şu açıklamayı yaptı:
Halbuki ben MHP il başkanımız ben avukat iken partimizde genç ve kültürlü insanlar var ve aday adayı olmalılar diye beni gösterdiğini söyledim konu buraya nasıl saptırıldı anlamadım.. Tüm MHP’li kardeşlerimi seviyorum. Sayın başkanımız ile ilgili yalan haber yapanları kınıyorum..
Sayın basın mensubu arkadaşlarım; değerli başkanımız Devlet Bahçeli hakkında yazdığınız yalan haberleri kaldırınız.