MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Deniz Aygül'ün ilk teklisi "Ayrılığın Kitabı" klibi çıktı!

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:15
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Berkay, Deniz Aygül, Aleyna Kalaycıoğlu’nun şarkılarının stüdyo çalışmasının bittiğinin müjdesini vermişti.

İleride ismini sık sık duyacağımız sanatçı Deniz Aygül'ün "Ayrılığın kitabı" isimli yeni klibi izleyicilerle buluştu.

Ünlü Popçu Berkay şöyle paylaştı:

berk2.PNG

"Hiperaktif'in ilk işi benim güzel kızım Deniz Aygül'ün teklisi "Ayrılığın kitabı" artık size emanet... Yolun ışıklı olsun Deniz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..."

Yeni teklisini izleyicilerle buluşturan Deniz Aygül heyecanını hayranlarıyla paylaştı.

Heyecanını Instagram hesabından paylaşan sanatçı Deniz Aygül'ün paylaşımı şöyle:

kip.PNG

den.PNG

"Ayrılığın kitabı sonunda sizlerle...Öncelikle bu ilk işimde bana inanan heyecanıma ortak olan ve desteklerini hep hissettiren ekibime arkadaşlarıma kardeşlerime çok teşekkür ederim. Teşekkürümün en büyüğü bana herzaman abilik yapan desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Berkay Şahin abimedir. Umarım siz değerli takipçilerim çok severek dinlersiniz bu yolda bana sonsuz güvendğiniz için sizlere de çok teşekkür ederim."