MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Cengizer görevinden alındı

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:54
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
20 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete yayımlanmış fakat kararlara erişlememişti. An itibari ile kararlara erişim sağlanabiliyor.

Atama kararları

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer görevinden alındı.

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği görevine Prof. Dr. Gülnur Aybet atandı.

Endonezya Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Aşkın Asan atandı.

Müftülük atamaları

Bingöl İl Müftülüğüne Mustafa Topal atandı.

Hakkari İl Müftülüğüne İsmail Fakirullahoğlu atandı.

Kayseri İl Müftülüğüne Sivas Müftüsü Yusuf Akkuş atandı. Akkuş'un yerine ise Ardahan İl Müftüsü Hayri Erenay atandı.

Ardahan İl Müftülüğü görevine Hayri Erenay atandı.

Üniversite rektörlüklerine atamalar

Ege Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Necdet Budak atandı.

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mustafa Küçük atandı.

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Bekir Sami Yılbaş atandı.

Uşak Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ekrem Savaş atandı.

Avukatlık asgari ücret tarifeleri

Yayımlanan Resmi Gazete'de avukatlık asgari ücret tarifeleri belli oldu. Ücret tarifelerini okumak için

Durmuş Yılmaz: Resmi Gazete'yi takip edin

Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, yayımlanacak olan Resmi Gazete'ye dikkat çekmişti. Fakat Yılmaz, bilgi ve duyum almadığını "belirsizliğe dikkat çektiğini" açıklamıştı. Yılmaz'ın açıklaması şöyle:

"Ben sizleri bugün cuma dolayısıyla bu gece saat 12.00'dan sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmi Gazete'yi takip etmenizi tavsiye ediyorum; bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk Lirasının üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz. 12.00'den sonra Resmi Gazete'yi takip edin diyorum ve herkese iyi hafa sonları diliyorum"