MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Cem Yılmaz'dan terörist ithamına isyan!

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:05
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Ünlü Komendyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından kendisine yönelik olarak "pkk'lı" ithamları olduğunu söyleyerek bu duruma isyan etti.

Yılmaz'ın attığı Tweet şöyle:

"Bana aklına geliyo bi anda Pkk lı diyo mesela! Öbürü aşı lobisi der..Yahu nerden bu kadar rahat sallamak. Bi insanın bi eylemi olur bi bilinirliği vardır.Pkk lı ne yahu insan biraz çekinir bir dakka düşünür ya.Ben miyim Pkk lı valla hayret arkadaş.Kime hakkımızı soracağız meçhul."

Bir önceki paylaşımında ise Yılmaz, "canı isteyen mekanizmanın" kendisini kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalıştığını öne sürdü. Siyasetle uğraşmadığını belirten Yılmaz, bu durumdan çok sıkıldığını ifade etti.

Yılmaz'ın söz konusu Tweet'i şöyle:

"Yine canı isteyen mekanizma beni insanları kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalışıyor. Ne nezaketle söylerseniz söyleyin dediğinizin hiç bir anlamı olmayan lincin içine sokulmaktan artık yıldım. Yahu az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim.Çok sıkıldım bu oyundan."

Screenshot%202021-11-03%20at%2021-35-59%20(1)%20Cem%20Y%C4%B1lmaz%20(%20CMYLMZ)%20Twitter.png