MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Cem Yılmaz, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkındaki fikrini açıkladı

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:24
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Youtube'da “Rustem Batum Sohbetleri” isimli programı yapan Rüstem Batum'un konuğu oldu.

Rüstem Batum, Yılmaz'a tutuklu bulunan Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın durumuyla ilgili düşüncesini sordu.

Cem Yılmaz da bu soruya "Valla olan biteni evrensel standartlarda bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Yılmaz, usta tiyatro oyuncusu Metin Akpınar'ın adliye koridorlarında tost yemek zorunda bırakılmasına eleştirdi.

Enver Ayserver ve Cem Yılmaz arasında gerginlik!

Gazeteci Enver Aysever “Liboş Rüstem abinle iyi sohbet ettin umarım” diyerek, Yılmaz'ın Rüstam Batum'un konuğu olmasına Twitter hesabından tepki gösterdi.

Cem Yılmaz, Aysever’e yanıt vererek, “Sizi ciddiyete davet edecektim vazgeçtim… Ne garip bi adam. Şu yazdığını 12 yaşında çocuk tenezzül edip yazmaz. Var sen de böyle ol” dedi.

Bunun üzerine Enver Aysever, “Sevgili @CMYLMZ siz Türkiye’nin en etkili ve ünlü kişisisiniz. Yetmez Ama Evet diyen ve herkesi hedefe koyan Rüstem Beye eğer haklı diyorsanız varsın öyle olsun. Zaman size de acı yaşatmaz umarım” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz da buna karşılık, “Ben Türkiye’nin en etkili ve ünlü kişisi değilim Enver bey. Sıradan bir insanım. Normal insana hasret kaldık. Ben bari normal olayım. Rüstem beyle aranızda halledin bunları” dedi.

Aysever devamında ise “Tevazu göstermeyin, bu ülke çok acı çekti. Sizin gibi kitleleri etkileyecek kişilerin her cümlesi önemli. Laiklik, cumhuriyet derken elimizde hiçbir şeyin değeri kalmadı. Takipçileriniz küfür etmeye başladı mesela. Ben Ferhan Şensoy hayranı olarak, gülmecenin değerini bilirim” karşılığını verdi.

Cem Yılmaz ise bu sözler karşısında, “Enver bey ‘takipçileriniz’ bana küfrediyor da ne demek Allah aşkına? Benim hesabıma bi bakar mısınız 15.000.000 küsur takipçim var benim. Şimdi de takipçilerime size küfür etmelerini söylediğimi mi ima ediyorsunuz? Hay Allah’ım akşam vakti evde otururken!” dedi.

Enver Ayserver'de cevaben, "Elbette onu kast etmedim. Sizin bu türden hedef gösterme yapmayacağınızı bilecek kadar tanıyorum. Aslında yolundan çıkan bir iletişim oldu. Diyeceğim, siyasal güldürü ile büyüdük. Rüstem bey yazık ki çok can yaktı. Sorumlusu siz değilsiniz elbette" dedi.

Daha sonra ise Cem Yılmaz tepki göstererek, “Yani kısacası hayat çok zor. Eski bi meslektaş büyüğümüzle sohbet videosu paylaşayım dedim… İnsanlar çok garip. kızılacak muhatabı bir türlü isabet ettiremiyor” diye yazdı.

Enver Aysever, Cem Yılmaz bu son cümlesine karşılık "siteminde haklı" dedi ve konuyu kapattığını söyledi.