MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Brezilyalı model Chris Galera kendisinden boşanıyor!

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Erkeklere güvenini yitirdiğini söyleyen ve bu sebeple "kendiyle evlenerek" manşetlerde kendine yer bulan 33 yaşındaki Brezilyalı model Galera bu kez "boşanma" kararıyla gündemde.

Brezilyalı model Chris Galera'nın, erkeklere güveninin sürekli boşa çıkmasını gerekçe göstererek eylülde "kendisiyle yaptığı" evliliği uzun ömürlü olmadı.

ch1.png

Başkasına aşık olduğunu açıklayan Galera bu sebeple 'kendisiyle yolları ayırmaya' karar verdi. 33 yaşındaki model "Özel biriyle tanıştım ve aşka inanmaya başladım" dedi.

Birkaç ayki 'düğününde' artık olgun, güçlü ve kararlı bir kadın olduğunun farkına vardığını söyleyen Galera, "Yalnız kalmaktan hep korktum ama kendimle ilgili iyi hissetmeyi öğrenmem gerektiğini anladım.

ch2.png

Bunu başardığımda da kutlamak istedim" ifadelerini kullanmıştı.

Bir Katolik kilisesi avlusunda poz veren Galera göğüs dekolteli bir gelinlik giymesinin nedenini "En iyi özelliklerimi, yani memelerimi öne çıkarmak istedim" sözleriyle açıklamıştı.

ch3.png