MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Arabuluculuk - Tahkim (MED-ARB) Uygulamalı Eğitim Programı

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:34
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Arabuluculuk ve alternatif uyuşmazlıkların çözümünde profesyonel isimlerin buluştuğu ADRIstanbul platformu ve The Solution, İstanbul Bilgi Üniversitesinin çatısı altında BİLGİ Eğitim ile "Arabuluculuk-Tahkim (Med-Arb) Uygulamalı ve Sertifikalı Eğitim Programı"nı düzenliyor.

Eğitim, çevirimiçi ve yüz yüze olarak 22 Şubat-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Med-Arb Eğitimi aynı zamanda Türkiye'de bu konuda verilecek ilk kapsamlı eğitim olma özelliğini taşıyor.

Eğitimin kapsamı ve hedefi ise şöyle:

Arabuluculuk-Tahkim (Med-Arb) Uygulamalı ve Sertifikalı Eğitim Programı, arabuluculuk, tahkim ve bu yöntemlerin karma şekilde uygulanması hakkında katılımcılarını geliştirmeyi hedefleyen, ticari uyuşmazlıkların etkin ve sürdürülebilir çözümünde başarılı olmaları için gerekli olacak bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlayacak bir eğitim programıdır. Programımız, uygulamadaki ihtiyaçlar gözetilerek hazırlanmış, içerik buna göre geliştirilmiştir. Programda, ticari uyuşmazlıkların arabuluculuk ve tahkim yoluyla çözümü değerlendirilecek, med-arb klozlarının yazımı ve geçerliliğinde karşılaşılan sorunlar ele alınacak, med-arb sürecinin yürütülmesi ile bu süreçte karşılaşılabilecek potansiyel sorunlar incelenecek ve bunların katılımcılarla birlikte değerlendirileceği bir uygulama çalışması yapılacaktır.

Programda eğitimi gerçekleştirecek alanında deneyimli ve uzman kişiler ise şöyle:

Dr. Candan Yasan Tepetaş, LL.M. - Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Av. Arb. Ferda Paksoy - ADR Arabuluculuk Merkezi

Ar. Gör. Zeynep Ülkü Kahveci, LL.M. (Harvard) - Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Eğitime kayıt, şartlar ve daha fazlası için