MİNECRAFTTURK.NET GÜNCELLENDİ HOŞ GELDİN!

Minecrafttürk'e kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

MUZİPLİK TAMAMLANDI!
minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
batihost minecraft server kirala
  • MinecraftTURK.NET Discord Sunucusu

Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.

Buraya tıklayarak aramıza katıl.

Ahmet Davutoğlu: Kendimi feda ederek AK Parti'yi kurtardım

• Konbuyu başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:17
C

Celil

Guest
Konu Sahibi
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Haber Global'de yayımlanan Siyaset Özel programına konuk oldu.

Faruk Aksoy, Ahmet Davutoğlu'na başbakanlık döneminde yolsuzluk olduğunu ve bu sebepten partiden gönderildiğini ifade ettiğini hatırlattı. Aksoy, Davutoğlu'nun AK Parti'de yaptığı son konuşmada ise AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söz getirmeyeceğini söylediğini ve bu konuşmanın çelişkili olup olmadığını sordu.

Davutoğlu, bugün olsa aynı konuşmayı yapacağını ve konuşmada söylemek istediği şeyin Davutoğlu-Erdoğan meselesi olmadığını vurgulamak olduğunu söyledi.

Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ın kendisi adına imzalar topladığını söylemiş olsaydı Ecevit'e fırlatılan Anayasa kitapçığı gibi bir olayın olacağını ve ülkenin felakete gitmiş olacağını savundu.

Davutoğlu, yaşanan olayları tamamen açıklasa AK Parti'nin bölünebileceğini ve ülkenin krize gireceğini iddia etti.

Hacı Yakışıklı, Davutoğlu'nun bu sözleri sırasında "madem yolsuzluk vardıysa parti bölünseydi" ifadelerini kurdu.

Davutoğlu ise bu ifadeye şöyle cevap verdi:

"Eğer o gün partinin bölünmesini yola açan bir konuşma yapsaydım ve arkasından hain FETÖ'nün daha da bunları derinleştiren bir darbe teşebbüsüne olsaydı kendimi tarih ve millet önünde sorumlu görürdüm. Ben o gün kendimi feda ettim partiyi kurtardım, kendimi feda ettim ülkeyi krize sokmadım"