boi
Konu Sahibi
Ekli dosyayı görüntüle 190907
Ekli dosyayı görüntüle 190910 Ekli dosyayı görüntüle 190919
Kasaba Yönetim Menüsü
Son zamanlarda açılan Towny Sunucularında olmayan, Basit ve Kullanışlı bu eklenti Town yönetimi için aşırı kullanışlı!
Çanta/Kese Eklentisi
Çanta eklentisi sayesinde, envanterinizde bulunan Çanta ile sanal sandığınızı açabilirsiniz. Öldüğünüzde çantadakiler düşmez!
Kompleks Ekonomi & Borsa
Sadece altına dayalı olmayan, gelişmiş piyasası olan bir ekonomi olacak. sadece Altın değil Elmas, demir vb. madenlerde değer kazanacak Sunucuya özel Borsa eklentisi olacak:
Ekli dosyayı görüntüle 190896
Envanterinize at almak!
Ekli dosyayı görüntüle 190898
Sunucu içerisinde Özelleştirilmiş Kanallar!
Kasaba alımları için kullanılabilecek [Alım] kanalı eklenecektir...
Vote Marketi sistemi!
Yapması gayet basit olan ama sunucuların oyuncunun fikrini almadan vote karşılığı ufak bir ödül verip geçiştirdiği sunuculardan sıkılan oyuncular için, vote biriktiren oyuncunun istediği ödülü alması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden sunucuda Vote biriktirerek istediğiniz ödülü seçebilirsiniz. Temsili Fotoğraf:
Fandom oluşturulmuştur.
Fandom'da serverın hikayesini siz oyuncular yönlendirmektesiniz!
Link:
Ekli dosyayı görüntüle 190910 Ekli dosyayı görüntüle 190919
Kasaba Yönetim Menüsü
Son zamanlarda açılan Towny Sunucularında olmayan, Basit ve Kullanışlı bu eklenti Town yönetimi için aşırı kullanışlı!
Çanta/Kese Eklentisi
Çanta eklentisi sayesinde, envanterinizde bulunan Çanta ile sanal sandığınızı açabilirsiniz. Öldüğünüzde çantadakiler düşmez!
Kompleks Ekonomi & Borsa
Sadece altına dayalı olmayan, gelişmiş piyasası olan bir ekonomi olacak. sadece Altın değil Elmas, demir vb. madenlerde değer kazanacak Sunucuya özel Borsa eklentisi olacak:
Ekli dosyayı görüntüle 190896
Envanterinize at almak!
Sunucu içerisinde Özelleştirilmiş Kanallar!
Kasaba alımları için kullanılabilecek [Alım] kanalı eklenecektir...
Vote Marketi sistemi!
Yapması gayet basit olan ama sunucuların oyuncunun fikrini almadan vote karşılığı ufak bir ödül verip geçiştirdiği sunuculardan sıkılan oyuncular için, vote biriktiren oyuncunun istediği ödülü alması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden sunucuda Vote biriktirerek istediğiniz ödülü seçebilirsiniz. Temsili Fotoğraf:
Fandom oluşturulmuştur.
Fandom'da serverın hikayesini siz oyuncular yönlendirmektesiniz!
Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.